indian porn big wazoo chick facesitting punk stud.
https://thehun.pro/
https://extremetube.rocks

Gir smart undervisning til privatister


KOLON Privatistskole ble startet opp av fire engasjerte kvinner som ville skape personlig og smart undervisning for privatister. Skolen er den eneste privatistskolen i Norge som live-streamer all undervisning. 

UTDANNING

Tekst Rita Tvede Bartolomei

– Livet som privatist kan være intenst og ensomt. Våre markedsundersøkelser viste et behov for tett oppfølging både for dem som ønsket høy måloppnåelse, og for dem som ønsket å bestå. Alle lærerne ved KOLON kartlegger privatistens ønske om måloppnåelse. Undervisningstilbudet blir da tilrettelagt til den enkeltes forkunnskaper, sier daglig leder Ann Kristin Svartefoss.

LIVE-STREAMER ALT
KOLON åpnet dørene i Bergen i 2016 av Marianne Wedholm, Christine Steira, Ina Rognaldsen og Ann Kristin Svartefoss. Hver eneste undervisningstime blir live-streamet, og 96 prosent av deres privatister benytter seg av dette tilbudet.
– Vi er den eneste privatistskolen i Norge som live-streamer all undervisning. Det er et godt hjelpemiddel for repetisjon frem til eksamen, eller for de som gjør selvstudier, sier hun.

Privatistskolen har 500 kursplasser, med elever i alderen 19 til 25 år. Men KOLON har også noen privatister i 40-årene, som ønsker en ny utdannelse.

– Karakterkravene på studier har økt, og det gjør at stadig flere må forbedre karakterene sine fra videregående skole. Her er vi et supplement til det offentlige systemet. I nær fremtid ønsker vi å lansere vår egen undervisningsmetode for matematikkfagene. Vi ser ofte at mange sliter med mattekunnskapene. Dette er grunnen til at vi brenner sterkt for å få en metode som kartlegger og tetter kunnskaps-hull i dette faget, forteller Ann Kristin Svartefoss.

BRUKER TID PÅ RÅDGIVNING
Hun sier KOLON som privatistskole ofte er heldige med å få ekstremt motiverte privatiser. Men som også har sine opp- og nedturer.

– Vi bruker derfor mye tid på gratis rådgivning og kartleggingstester – enten det er for egne privatister eller de som vurderer å ta opp fag. Det er viktig at vi heier på dem, og at vi hjelper dem med å heie på seg selv, sier Svartefoss.

Snart lanserer KOLON en personlig nettundervisningsløsning, som skal kombinere gruppeundervisning med en-til-en-undervisning.

Målet er å skape en optimal løsning: Der man finner privatistens behov og tilpasser oppbygging av kurset til den enkelte. Dette gjøres ved å kartlegge om studenten trenger repetisjon av tidligere pensum, skrivetrening, muntlig eksamenstrening, oppgavejobbing, en-til-en-undervisning også videre, sier hun.

7 Comments
 1. Hey there I am so delighted I found your weblog, I really found you by error,
  while I was searching on Google for something else, Anyhow I am here now and would
  just like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round entertaining
  blog (I also love the theme/design), I don’t have
  time to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I
  will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent
  b.

 2. Unquestionably believe that which you said.
  Your favorite justification appeared to be on the web the
  easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that
  they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as
  well as defined out the whole thing without having side-effects ,
  people could take a signal. Will likely be back to get more.
  Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published.